Élet-Stílus

Teljesen kiakadt a négyéves lány, mikor rájött, a testvére idősebb nála

Kemény egy felismerés.

Eléggé a szívére vette, hogy „soha többé nem lesz az ikertestvére Winnie-nek”, a testvérének egy négyéves kislány, Piper Bates. Winnie hat éves.

Hogy miért nem lehetnek?

Mert gyorsabban elvesztette a fogait

Winnie-nek és egy iskolai barátjának nagyjából egyszerre esett ki az első két tejfoga, Piper pedig még nem tart ott, ezért úgy érzi, kimarad valamiből. De emelte is a tétet az Instagramra kikerült kiakadásban, mert a fogvesztés után egy másik tényt hánytorgatott fel a videót készítő anyjának, Dani Batesnek:

Mert ő jött ki előbb a vaginádból.

Könyörtelen felismerés, az anya nem is tud mást, mint egyetérteni ezzel az állítással.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dani Bates (@dani.bates) által megosztott bejegyzés

Az anya a Mirror beszámolója szerint azt mondta, hogy a két lány a szokásosnál sokkal szorosabb testvéri kapcsolatot ápol. Egymáshoz is öltöznek, így nagyon rosszul esett Pipernek, hogy az ő fogai nem esnek ki akkor, mint Winnie-nek.

A vagina szó használata sokakat meglephet, amire Dani Bates azt mondja, ő megtanította a gyerekeinek minden testrész nevét, igaz, néha kellemetlen helyzetbe is kerülnek, ha Piper vulváról vagy péniszről kezd el beszélni ismeretlenek előtt.

Az anya arról is beszámolt, hogy Piper különösen érzelmes, de a videó vége után egyből odament hozzá a nővére ( 😢 ) vigasztalni. Nagyon közel állnak ők hárman egymáshoz, annak is következtében, hogy a gyerekek apja három éve öngyilkosságot követett el, azóta extra mértékben egymásra vannak utalva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik