Élet-Stílus

Horváth Csenge: Hiányzott, hogy meglegyen a választási jogom, hogy szeretném-e ezt az életet

A média világában nőtt fel, de most már nem biztos, hogy ezt választaná.

Fésűs Nelly és 19 éves lánya, Horváth Csenge voltak a Három Igazság legújabb epizódjának vendégei, külön-külön válaszolták meg ugyanazokat a kérdéseket.

Horváth Csenge az interjú során arról beszélt, hogy bár édesanyja révén bejáratos lett a média világába, inkább civil életet szeretne élni.

Anya kiskorom óta vitt be engem a média világába, mutogatott, meg ilyenek. Amivel úgy en bloc nincsen probléma, hiszen ki gondolta volna akkoriban – mint friss anyuka, egy médiaszereplő –, hogy ebből lehet bármi rossz? Különösebben nem is volt belőle semmi rossz, mert hát itt vagyok, élek, virulok, csinálom a dolgomat, nincsen ezzel semmi gond. Csak az hiányzott nekem, hogy meglegyen a választási jogom ahhoz, hogy szeretném-e ezt az életet vagy nem. Mert akkor nem vagyok biztos benne, hogy ezt választottam volna

– mondta.

Felnőttként látja ennek a helyzetnek az előnyeit, hiszen elismeri, hogy kapott olyan lehetőségeket emiatt a médiában, amikhez máshogy valószínűleg nem lett volna hozzáférése. Azonban az árnyoldalait is látja, ezzel kapcsolatban így foglamazott:

A folyamatos kifelé élés. A csúsztatás, hogy mindig azt mutatjuk, hogy minden szép és jó, miközben nagyon nem az. Ez szerintem mindenkinél így van, aki a média világában él, csak ezt így általában szeretik az emberek eltussolni. Nagyon örülök annak, ha valaki tényleg boldogan él, és minden jó, és azt mutogatja az interneten, de azért ez az esetek 80 százalékában nem így van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik