Élet-Stílus

Hatalmas óriásplakáton hirdette lánya doktori címét egy amerikai anyuka

A két gyerekét egyedül nevelő Kendra Busbee egy forgalmas autópálya felett büszkélkedett el lánya teljesítményével.

Kendra Busbee a világ boldogabb édesanyjának érezte magát, miután lánya, Kristine Smalls ledoktorált.

A New Jersey-i anyuka mindenki tudtára akarta adni, mennyire büszke a lányára, ezért kibérelt egy óriásplakátot, hogy ott is hirdesse lánya doktori címét – írja a CBS.

Busbee-nak két gyermeke van, akiket egyedül nevel Camdenben. Lánya azt mondta, azt hitte, hogy édesanyja egy bulit vagy egy egyszerű vacsorát tervez erre az alkalomra.  Alaposan meglepte, amikor viszont látta magát egy forgalmas autópálya felett.

Az óriásplakáton Small szerepel, ahogy mosolyogva ünnepli a címet, anyja ezért egy becenevet is odaírt, a neve alatt a Dr. Smiles, azaz Dr. Mosolyok felirat is szerepel, valamint egy üzenet a városlakóknak.

Nézze, milyen jó dolgok jönnek Camdenből!

– írta, utalva arra, hogy Camdent az ország egyik legveszélyesebb városának tartják.

A lány azt mondta a CBS News-nak, hogy soha nem gondolta, hogy ez lesz az ajándéka, de szerinte ez „csodálatos”, abban reménykedik, hogy amikor az emberek elhaladnak majd a plakát mellett, akkor megérinti őket az üzenet is.

Ez nagyon fontos, mert általában csak negatív dolgokat hoznak fel Camdennel kapcsolatban. Szeretném, ha az emberekben tudatosulna, hogy a közösségünkben vannak nagyon jó dolgok is

– mondta Smalls.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik