Élet-Stílus

Élő adásban kapott sztrókot egy amerikai híradós

Julie Chin kénytelen volt átadni a műsor vezetését. Kollégái egyből tárcsázták a segélyhívót.

Egyre nehezebben tudott olvasni a súgógépről az oklahomai Tulsában működő KJRH csatorna híradósa, a műsorvezetőnek ezért meg kellett szakítania az adást és átadnia a helyét a kollégájának – írja az Independent.

A reggeli hírműsorban Julie Chin először a látását kezdte részlegesen elveszíteni, később pedig a keze és karja kezdett zsibbadni, ezután pedig már a szavak kimondásával is meggyűlt a baja. Kénytelen volt bevallani a nézőknek, hogy „valami baj van” vele – számolt be a műsorvezető a Facebookon.

Az orvosaim szerint kezdődő sztrók jeleit mutattam a szombat reggeli élő adásban. Néhányan láthattátok ezt, nagyon sajnálom, hogy ez történt

– írta Chin.

Chin egyébként éppen a NASA holdrakétájáról szóló hírt olvasta, amikor észlelte magán a jeleket, ezután adta át a műsor vezetését a csatorna meteorológusának, Annie Brownnak.

A nő azt írta, hogy a kollégái azonnal hívták a 911-et, érezték, hogy valami komolyan baj lehet. A vizsgálatok után derült ki, hogy Chinnek enyhe szélütése volt, orvosai szerint hamarosan rendbe fog jönni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik