Élet-Stílus

Bodrogi Gyula az X-Faktorban versenyző unokájáról: Olyan hangja van, hogy elájulok, ha meghallom

Közösen adtak interjút.

Szombaton debütált az X-Faktor idei évadának első adása, melyben Bodrogi Gyula unokája, Bodrogi Enikő is feltűnt, tovább is juttatták őt a mentorok. A Nemzet Színésze elmondta, bár félti unokáját a hírnévtől, eszében sincs lebeszélni arról, hogy az álmait kövesse.

Kapcsolódó

Bodrogi Gyula és unokája nemrég a Fókusznak adtak közös interjút, melynek elején újra lejátszották a 88 éves színésznek Enikő produkcióját, amit meghatottan nézett végig.

Én olyan elfogult vagyok. (…) Ő az ország egyik legszebb lánya. Nem, a világ egyik legszebb lánya. És olyan hangja van, hogy elájulok, ha meghallom. Könny szökik a szemembe. Ilyeneket tudok csak mondani

– mondta Bodrogi.

A fiatal énekesnő a műsorban elárulta, hogy 12 éves korában ment el először énektanárhoz, akkor ismerték fel a tehetségét, azt viszont senki sem hitte volna, hogy egy napon majd az X-Faktorban próbál szerencsét. Mint mondja, nagy álma, hogy egyszer saját szállodát nyithasson, a másik célja viszont az, hogy énekesnő váljon belőle, akit olyannyira szeretnek az emberek, mint a nagypapáját, a Nemzet Színészét. A negatív kommentektől ugyan tart, de úgy érzi, haladnia kell az útján.

A negatív kommenteket mindig a szívemre veszem. Ettől félek a legjobban, hogy nehogy egy kicsit megtorpanjak ezen a pályán, de mégis azt mondom, hogy csinálom. Aki szeret, az szeressen. Nekem az lenne a legjobb, ha az emberek szeretnének, úgy, mint a papát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik