Élet-Stílus

Pumped Gabo szerint mindenért hálásnak kell lenni: Van oxigénünk, az univerzumban ez ritka anyag

Azt mondja, vadászni sem kell, és ha kilépünk az utcára, biztonságban vagyunk, ellentétben a pár száz évvel ezelőtti állapotokkal.

Pumped Gabo kérdezz-feleleket tartott az Instagramján, ahol pozitív gondolatokat, tapasztalatokat várt követőitől. Egyikük megosztotta a celebbel, hogy hónapok óta jár gyúrni, ami miatt több dicséretet kapott. Pumped ezzel kapcsolatban látta el tanáccsal többi követőjét.

Ha eddig nem is, de szeptembertől járjatok edzeni, legalább kicsit. Sokkal jobb kedvetek lesz ezeken a hideg, sötét őszi napokon. Kondi + hardstyle, szauna, szoli = minden depresszív gondolat elszáll.

A tanácsok itt nem álltak meg Pumped részéről. Egyik követője jelentkezett nála, hogy folyamatosan rossz kedve van. Pumped szerint arra kell fordítani a fókuszt, amiért hálásak lehetünk.

Kezdve, hogy kapsz levegőt, hogy van két kezed, két lábad. Nagyon alap dolgokért is lehetünk hálásak: bemegyünk a boltba, van kaja, nem kell vadászni. 2022-ben ha kimész az utcára, biztonságban vagy. Pár száz éve ez nem így volt. Van oxigén, az univerzumban geci ritka anyag az oxigén, de nekünk van.

Tanácsait úgy folytatta, 30 perc séta kombinálva nézelődéssel szinten egyszerű és hatásos praktika a rosszkedv ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik