Élet-Stílus

Miló Viki a zaklatójáról: A rendőrség röhögött, hogy el ne fogjam, meg ne verjem

Szerinte meg tudná védeni magát, ha valaki megtámadná.

Miló Viki arról beszélt a Reggeliben, hogy aktív sportoló korában személyesen zaklatták, volt egy személy, aki az otthonában rendszeresen kukkolta. Mikor tetten érte az illetőt, rögtön a rendőrséghez fordult segítségért.

A rendőrség röhögött, hogy csak el ne fogjam, és meg ne verjem, mert azt nem szabad. Mondtam, hogy »jó, nem fogom, ki sem mozdulok a lakásból«

– idézte fel az esetet az ökölvívó.

Miló egyébként elmondta: szerinte meg tudna verni valakit, mert annak, aki nincs hozzászokva, egy ütés is elég lehet ahhoz, hogy elájuljon. „Nyilván a fizika, az fizika, tehát egy 120-150 kilós férfival nem biztos, hogy tudnék mit kezdeni, de meglepetést tudnék okozni” – tette hozzá.

Mint elárulta, mostanában inkább már az online térben zaklatják. Mivel edzőként dolgozik, elérhető a telefonszáma az interneten, ezt pedig sokan ki is használják, újabban már éjszaka is hívogatják. Természetesen ilyenkor sosem veszi fel a telefont, és rögtön tiltja az adott számot.

Emellett sokan szeretnének vele ismerkedni is, valamint kéretlenül intim felvételeket küldözgetnek neki. Ezeket legtöbbször most már válaszra sem méltatja, rögtön tiltja az ilyen felhasználókat.

A videók közül már semmit nem nyitok meg. Egyszer-kétszer belefutottam, hogy megnyitottam, és akkor most már tudom, hogy nem szabad megnézni

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik