Élet-Stílus

Kis Grófo állítólagos unokaöccse jelentkezett az X-Faktorba: „Amikor kimegyek a színpadra, látom az embereken, hogy kívánnak”

RTL Klub
RTL Klub
A hangja elment, mire színpadra állt, előtte ugyanis reggel hattól éjfélig gyakorolt.

Az X-Faktor múlt heti előzetesében ByeAlex „gégegyulladásos Donald kacsának” nevezett egy versenyzőt, a hétvégén pedig az is kiderült, kit. Gróf Kovács Péter napszemüvegben lépett színpadra, hangja viszont nem sok volt, ugyanis mint mondta, a meghallgatást megelőző napon hajnali hattól egészen éjfélig énekelt. Állította továbbá, hogy Kis Grófo az nagybátyja.

Kapcsolódó

Kovács Péter vagyok, Gróf Kovács Péter. Kis Grófótól kaptam a nevem, unokabátyámtól. 19 éves vagyok. Amikor kimegyek a színpadra, látom az emberek szemén, hogy kívánnak

– mondta a bemutatkozásában.

A versenyző fergeteges bulit ígért, a közönség tapssal is kísérte az előadását, Puskás-Dallos Peti viszont hangosan nevetett a produkción, ByeAlex pedig arra kérte Gáspár Lacit, vessen véget annak, ami a színpadon történik.

Nem akarom így végezni a VOLT Fesztiválon, állítsd le! Olyan, mintha előrevetítené a jövőmet

– mondta ByeAlex.

Gáspár Laci végül leállította a produkciót, mire a közönség hangos méltatlankodásba kezdett. A versenyzőt három nemmel hazaküldték, Puskás-Dallos Peti viszont úgy döntött, ő ad neki egy igent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik