Élet-Stílus

Schumacher Vanda a Karib-tengeren kapott pánikrohamot: Nem azért mondom, hogy sajnáltassam magam

rtl klub
rtl klub
Miután ezt átvészelte, vett is egy repjegyet Afrikába.

A kezébe chipet ültető Schumacher Vanda az Instagramján számolt be arról, hogy nemrég a Karib-tengeren járt, méghozzá egy kisebb szigeten. Itt annyira eluralkodott rajta a pánik, hogy nehezen tudott lenyugodni.

Rápánikoltam arra, mennyire a világ végén vagyok. Mennyire távol mindenkitől és mindentől, amit ismerek, emberileg is kulturálisan is. És minden létező módón, ahogy azt el lehet képzelni. Még soha nem éreztem magam annyira elveszettnek, mint akkor, ott a mesebeli, fehér homokos strandon. Nem azért mondom most el, hogy sajnáltassam magam, nem erről van szó, hanem hogy mennyire képes a honvágy és a félelem hazavágni olyan pillanatokat, amire az ember rengeteget vár, és amikor ott van, nem tudja élvezni.

Schumacher hozzátette, azt érezte, soha többet nem akar utazni, így azzal kapcsolatban is feszültséget érzett, hogyan fog tudni így külföldre költözni.

Eltelt pár nap, hazaértem Magyarországra, majd tudjátok, mit csináltam? Vettem egy rohadt jegyet Afrikába, mert nem vagyok egy pisis, hogy a saját elmém korlátoljon azért, mert egy pillanatra ráparáztam. Ez az én életem és úgy fogok élni, ahogy csak lehet! Határokat feszegetve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vanda Schumacher (@vanda.schumacher1) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik