Élet-Stílus

Anne Heche-t több mint 40 percig próbálták kiszabadítani autójából súlyos balesetekor

Maarten de Boer / NBC / NBCUniversal / Getty Images
Maarten de Boer / NBC / NBCUniversal / Getty Images
Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba akkor.

Az NBC azt írja, hogy az eszméletlen Anne Heche-hez 45 percig nem fértek hozzá a tűzoltók, mikor a színésznő autójával belecsapódott egy Los Angeles-i házba. Mint ismeretes, Heche súlyos égési sérüléseket szenvedett, emellett károsodtak belső szervei is. Lélegeztetőgépen tartották egy ideig, végül lekapcsolták róla, ugyanis olyan mértékben károsodott az agya, hogy nem lehetett életben tartani.

A Los Angeles-i tűzoltóság parancsnoka, Richard Fields mesélt az NBC-nek arról, hogy a baleset után a tűzoltók több mint 20 percig nem fértek hozzá Heche autójához, és még legalább 20 percet vett igénybe a jármű kihúzása.

Erős volt a tűz és a füst, nem lehetett tisztán belátni a járműbe, vagy egyáltalán hozzáférni. A mentéskor az ilyen körülmények azt is megnehezítik, hogy egymást lássuk

– nyilatkozott a szakember.

Amanda Edwards / Getty Images A baleset helyszíne.

Heche életéről ebben a cikkben emlékeztünk meg:

Kapcsolódó
Soha nem bocsátotta meg a világ Anne Heche-nek, hogy egy nőbe lett szerelmes
A végzetes autóbalesete után elhunyt Anne Heche Hollywood nagy sztárjai közé emelkedhetett volna. Nyíltan vállalt leszbikus kapcsolatának, mentális betegségeinek és gyerekkori traumáinak számlájára is írható, hogy nem így történt. Portré.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik