Élet-Stílus

Gáspár Laci kirohanása: a Bors megszólaltatta a szórakozóhely szóvivőjét

Varga Jennifer / 24.hu
Varga Jennifer / 24.hu
Nem csitul a balhé az X-Faktor mentora körül.

Különös felvétel terjeng az interneten napok óta Gáspár Laciról. Az énekes egy balatonfüredi szórakozóhelyen járt nemrég, azonban ottléte hangos szóváltásba torkollott. Gáspár később azt mondta, rasszista támadás is érte a személyzet részéről, sőt, az énekes azt is állította, feleségével is erőszakosan léptek fel a helyen.

A Nikit elkezdték ott lökdösni. Fel tudnám tenni azt a képet a netre, hogy a Nikinek be van lilulva a karja konkrétan. Látszik a hüvelykujján,  úgy megfogta őt a srác, hogy be van lilulva a karja. Akkor aztán tényleg elborult az agyam.

Kapcsolódó
Gáspár Laci a szórakozóhelyi incidensről: A srác végig azt mondta, gyerünk ki, kitépem a gerincedet
Az énekes állítja, a feleségét úgy meglökték, hogy nyoma maradt.

A Bors elérte az érintett szórakozóhely szóvivőjét, aki így mesélt az esetről a lapnak:

Szórakozóhelyünk mint mindig, szombaton is négykor zárt. Nem Gáspár úr az első, aki ezt nehezményezi a vendégeink közül, de mondhatni eddig ő kezelte legrosszabbul ezt a helyzetet. Szokás szerint megkértük a még bent maradt vendégeket, legyenek kedvesek távozni.

A szóvivő úgy folytatta a lapnak, az énekes nem hallgatott rájuk: „A pultos fiú még háromszor megkérte, mire ő felcsattant és elkezdte kioktatni, hogy a pult belső oldalán neki mi a dolga és mit is képzel magáról. A felesége végig mondta neki, hogy menjenek, próbálta elrángatni. Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. Niki már annyira ki volt rá, hogy azt kiabálta, én Isten lánya vagyok, te nem beszélhetsz így velem”.

Magyarázatot adtak a szórakozóhelytől arra is, miért firtatták a dolgozók Gáspár származását, ahogy az a felvételen hallható.

A személyzet pakolt, szedte a poharakat, nem is foglalkoztak volna már vele, mert annyira kellemetlen volt az egész, de Laci csak folytatta, mocskolódott tovább. Kevésbé hallatszik a videón, de mielőtt a kolléganő a származását firtatta volna, ott egy leszbikus kurva kipattant a szájából. Itt megjegyezném, mindenféle rasszizmustól elhatárolódunk. Nyilván ilyen stílusra a válasz is hasonló volt, de kénytelen volt a porta és a személyzet is az ő szintjére süllyedni, mivel a szép szóból nem értett

– nyilatkozták a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik