Élet-Stílus

Alfonz gazda: Sokat adok a külsőmre, és ezt elvárom a partneremtől is

RTL Klub
RTL Klub
A Házasodna a gazda párkeresője hosszú, egyenes hajú lányról álmodik.

A héten debütált a Házasodna a gazda új évada, melyben a 21 éves Alfonz is reméli, hogy megtalálja a párját. Mint mondja, nem tervez feltétlenül hosszú távon is gazdaként tevékenykedni, egy évet már elvégzett bank és pénzügyi szakon Kolozsváron, és bár egy időre passzivitáltatta a tanulmányait, semmiképpen sem akarja abbahagyni az egyetemet.

Alfonz gazdának eddig egy komoly, két és féléves kapcsolata volt, aminek a műsor kezdete előtt két hónappal szakadt vége. Nem tagadja, hogy első körben külső szempontok alapján választotta ki azt a négy lányt, akinek esélyt adna a társkereső reality-ben. Különösen fontosnak tartja ugyanis, hogy a párja vonzó legyen.

Sokat adok a külsőmre, és ezt elvárom a partneremtől is. Az már lassan a szlogenemmé válik, hogy szép hosszú, egyenes hajú lányt keresek magam mellé. Mondhatjuk, hogy ez a fétisem. Fontos a jó megjelenés, hogy egy lány legyen sportos, ápolt, szép hajjal, szép körmökkel. Nem mondom, hogy én magam is órákat töltök a tükör előtt, de mielőtt elindulok egy randira, azért szembenézek az arcképemmel, és összerakom a legjobb formám

magyarázta a Story magazinnak, hozzátéve, bár sok teendője van a családi gazdaságban, randizni azért mindig marad ideje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik