Élet-Stílus

Videón, ahogy egy idegen megragad egy hatéves ohiói lányt

Egy ohiói család okoscsengőjének kamerája rögzítette a pillanatokat, amikor egy idegen megpróbálta elrángatni otthonuk elől a hatéves Ken’Adi Nash-t. A kislány hangos sikítására a férfi elengedte őt.

A gyerek anyja a CNN-nek elmondta, hogy augusztus 23-án Ken’Adi kivitte a szemetet a Hamiltonban található házuk előtt álló kukához, egy perccel később rémülten sikítva jött be, és elmondta, hogy valaki hozzáért az intim testrészéhez, és megpróbálta elvinni őt.

Az anya elmesélte, hogy korábban többször átbeszélték a gyerekkel, hogy ha idegen megpróbálja őt magával vinni, akkor rúgjon, harapjon és sikítson olyan hangosan, amennyire csak tud – az anya azt mondja, belegondolni is rossz, mi lett volna, ha a kislány nem tartja be a szülei által elmondottakat.

Ken’Adi apja azonnal kocsiba szállt, és követte az idegent, közben értesítették a rendőrséget is. A bejelentés nyomán nem sokkal később letartóztatták a 33 éves Deric McPhersont, akiről kiderült, hogy nyolc éve nemi erőszak elkövetésével gyanúsították, végül ejtették a vádat – írja a Washington Post.

Butler Megyei Sheriff Hivatala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik