Élet-Stílus

Young G-t a ruhája miatt nem engedték be két nyíregyházi szórakozóhelyre

Life TV
Life TV
Azt mondta, gyerekkora óta nem élt át ilyenfajta diszkriminációt.

Young G vasárnap 24 óráig elérhető Instagram-történetében adott hangot felháborodásának. Mint mesélte, a hétvégi fellépése után a csapatával úgy döntöttek, hogy mielőtt haza indulnának Budapestre, beugranak egy italra egy nyíregyházi szórakozóhelyre, de nem engedték be őket.

Képzeljétek el, odamentünk, és azt mondták, hogy »nem jöhetsz be, azért, mert sapka van rajtad«. Én gyerekkoromban éltem át utoljára ilyesfajta, kvázi »diszkriminációt«. Fogtuk magunkat, és elmentünk egy másik helyre, és oda meg azért nem engedtek be, mert egy trikó volt rajtam. Nem szeretek ilyenkor kérkedni azzal, hogy ki vagyok, de látták, és azt éreztem, hogy direkt csinálták. Én úgy gondolom, hogy ez is egyfajta diszkrimináció, attól függetlenül, hogy nem a bőröd színéről van szó. Azért álljon már meg a menet gyerekek, hogy ma Magyarországon ilyen dolog megtörténhet. El sem hiszem, teljes diszkriminációnak érzem ezt az egészet

– fogalmazott a zenész. Azt is elmondta, hogy szerinte nem volt érvényben dress code a helyen, és neki egyébként is a felesége a stylist-ja, aki mindig gondoskodik arról, hogy szépen legyen felöltözve.

Köpni, nyelni nem tudtam, pislogtunk, mint hal a szatyorban, hogy ilyen létezik? Nyíregyházát amennyire szerettem – 2004-től jártam oda fellépni, még anno tánccal –, annyira utálom most.

Young G szerint azért is hoztak rossz döntést a szórakozóhely biztonsági emberei, mert ő ismert emberként, közszereplőként ingyen reklámot hozott volna az üzletnek.

És amúgy nem csak velem történik ez meg, mert hogy ha a híreket nézitek, mind Gáspár Evelin, mind L. L. Junior… Érdekes, hogy csak a fekete hadsereget nem engedik be amúgy. Egyszerűen hihetetlen. Én a személyemnek tulajdonítom ezt, nem a sapkámnak vagy a pólómnak

– mondta el a zenész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik