Élet-Stílus

Kalapáccsal estek neki az apa új autóinak, miután nem osztozkodott a lottónyereményén fiaival

BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / AFP
BENOIT DOPPAGNE / BELGA MAG / AFP
Álomból vált rémálom.

Alex Robertson 2012-ben nyert 12 buszvezető munkatársával az EuroMillionson 38 millió fontot, azaz mai áron több mint 18 milliárd forintot. Nagy lehetett volna a boldogság – még úgy is, hogy neki így „csak” 3,1 millió font jutott –, de a helyzet hamarosan rémálommá vált, miután a glasgow-i férfi két fia is feldühödött, mert állításuk szerint az apjuk nem akart adni nekik a nyereményéből.

William és Alex Jnr csak 200 cigarettát kapott a hatalmas győzelem után – írja most a Mirror egy akkori Daily Record cikkre hagyatkozva.

A két fiú annyira felbőszült, hogy kalapáccsal mentek neki az apa két új Mitsubishi Shogun 4×4-nek. Betörték az ablakaikat, és feljelentették magukat a rendőrségen.

Ez a lottónyeremény a legrosszabb dolog volt, ami történhetett velünk, szétszakította a családunkat

– mondta most a Sunnak Alex Jnr.

Az apa szerint fiai zaklatták és többször is megfenyegették őt, William zaklatási ügye, miszerint apját üzenetekben fenyegette meg életveszélyesen, bíróság elé is került, de végül az eljárást megszüntették, mert az apa nem volt hajlandó Spanyolországból hazautazni tanúskodni.

Alex Jnr most annak apropóján beszélt a lapnak, hogy a múlthéten volt egy másik életet megrontó lottónyereményes eset. Egy brit férfi ugyanis azt állítja, miután tavaly márciusban megnyerték barátnőjével a lottó főnyereményét, most az kidobta az öthálós házukból, és minden előjel nélkül szakított vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik