Élet-Stílus

Deutsch Anita a Kinizsi Ottóval köztük lévő korkülönbségről: Nyolc évvel vagyok idősebb, ez húsz éve tragédiának számított

TV2
TV2
Az egész világ ellenük volt, mégis már 18 éve házasok.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó húsz éve vannak együtt, és 18 éve házasok. Kapcsolatukról és a kezdeti nehézségekről a Mokkában meséltek.

Nagyon nehéz volt az eleje, tény és való. Konkrétan, mint egy hollywoodi történetben, az egész világ ellenünk volt. Tényleg ellenezte mindenki ezt a házasságot. Nyolc évvel vagyok idősebb Ottónál, ez húsz évvel ezelőtt tragédiának számított. Szétszedett minket a sajtó és a család is. Ezt én most már értem egyébként. Ha belegondolsz, ott van egy 27-28 éves nő és egy 19 éves fiú, és akkor a szülő mit szeretne: hogy jöjjenek az unokák, hogy legyen család, össze kell házasodni, ez a normális. Azt gondolták, hogy egy 19 éves fiúval ez nem fog működni

– mondta el a színésznő, majd férje vette át a szót:

»Úgyse gondolja majd komolyan, máshol tart az életben«, csak hát ők nem ismertek engem. Az én 19 éves létem, az volt huszonvalamennyi, nagyon korán kezdtem el felnőtt lenni. Azt mondta az osztályfőnököm, hogy a gimnáziumot úgy végeztem, mintha egyetem lett volna. Mellette dolgoztam, albérletben laktam, sok dolog előbb jött az életemben. Amikor mi találkoztunk, nagyjából középen voltunk. Én egy kicsit koraérettebb voltam, ő egy kicsit későn érő. A barátaink, akik láttak minket együtt huzamosabb ideig, jobban értették, mint mondjuk a család.

Kinizsi volt az, aki szeretett volna korán megházasodni. „Az összes barátom azt hitte, hogy behálóz engem Anita, pedig fordítva történt a dolog” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a gyerekeik is terv szerint születtek, és rengeteget formáltak a személyiségükön.

Mint elmondták, nagyon jól tudnak együttműködni, ráadásul a közös munka mindig kihúzza őket a mélypontokból is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik