Élet-Stílus

Összebarátkoztak a bérgyilkosok a célponttal: ketchuppal játszották el a gyilkosságot

FSTOPLIGHT / Getty Images
FSTOPLIGHT / Getty Images
Egy nő és a szeretője bérgyilkosok segítségével akartak megszabadulni az asszony férjétől, a felbérelt férfiak azonban túl szimpatikusnak találták az áldozatot, ezért ahelyett, hogy végeztek volna vele, bulizni vitték.

Elképesztő bűnügyről számol be rendőrségi jelentések alapján az indiai sajtó. A Tamil Nadu tartományban lejátszódott ügy főszereplői egy taxisofőr, a felesége és a nő szeretője – írja a Mirror című brit bulvárlap.

Miután az asszony és a szeretője titkos viszonyba kezdtek, elhatározták, hogy megszabadulnak a férjtől. Bérgyilkosokat kerestek, és találtak is három férfit, akik vállalták a munkát. A bérgyilkosok 90 ezer rúpia (kb. 466 ezer forint) előleget kaptak, és további 110 ezer rúpiát (kb. 570 ezer forintot) ígértek nekik, ha elvégzik a munkát.

A bérgyilkosok azt tervezték, hogy beszállnak az áldozat taxijába, egy elhagyatott helyre vitetik magukat, és ott megölik a férfit. Csakhogy a bérgyilkosok útközben annyira megkedvelték a célpontjukat, hogy rájöttek, képtelenek lennének ártani neki. Ahelyett, hogy megölték volna, elvitték a taxisofőrt kocsmázni és mindent részletesen elmeséltek neki. Mivel azonban kialkudott összeg fennmaradó részét is meg akarták kapni, egy időre fogva tartották a férfit.

A bérgyilkosok egy csomó ketchupot locsoltak a taxisofőrre, majd néhányszor lefotózták, hogy fényképekkel bizonyítsák, elvégezték a munkát. A szerető azonnal rájött, hogy át akarják verni. Vélhetően a következményektől tartva öngyilkosságot követett el.

A rendőrség az után kezdett nyomozásba, hogy a taxisofőr húga bejelentette a férfi eltűnését. Mire a rendőrök keresni kezdték, a taxisofőrt már elengedték. A férfi mindent elmesélt a nyomozóknak, akik ellenőrizték a feleség és a szerető telefonjait. Így jöttek rá, hogy taxis anyósa is érintett volt az ügyben, így a lányával és a bérgyilkosokkal együtt őt is letartóztatták. A taxisofőr arra kérte a rendőröket, hogy ne indítsanak eljárást a felesége ellen, mert ő megbocsát neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik