Élet-Stílus

Ugyanazzal a rabbal szűrte össze a levet egy őr és egy börtönkórház nővére Nagy-Britanniában

TRAVELARIUM / Getty Images (illusztráció)
TRAVELARIUM / Getty Images (illusztráció)
Még a rácsok sem tudták határt szabni az elítélt szexuális életének. A történet pikantériája, hogy a vád alá helyezett két nő egyébként egymástól több mint 300 kilométerre él.

A rácsok másik oldalát is megismerheti Nagy-Britanniában egy fiatal börtönőr és egy fiatal börtönkórházi ápolóként dolgozó nő, akik azért kerültek előzetes letartóztatásba a héten, mert a gyanú szerint ugyanazzal a rabbal létesítettek intim kapcsolatot – írja a Sun című brit bulvárlap.

Egy manchesteri börtön 25 éves ápolónőjét, Elyse Hibbset, és egy walesi Bridgendben található másik büntetésvégrehajtási intézmény szintén 25 éves őrét, Ruth Shmylót hivatali visszaélés miatt helyezték vád alá.

Először a börtönőr került intim viszonyba az ügy során inkognitóban emlegetett elítélttel – ez a kapcsolat öt hónapig tartott 2020 decembere és 2021 áprilisa között. A walesi börtöntől több mint 300 kilométerre dolgozó ápolónő a következő hónapban ismerte meg közelebbről a férfit, de az elítélt második bűnös kalandja csak három hónapig tartott, hiszen júliusban véget ért a románc.

Az ügyészség azt állítja, hogy mindketten „visszaéltek a közbizalommal”, amikor „nem megfelelő kapcsolatot létesítettek egy fogvatartottal”, de még egyikőjük sem döntötte el, hogy bűnösnek vallják-e magukat.

A vádlottaknak először a hét elején kellett megjelenniük a cardiffi koronabíróságon, ahol az ügy szeptemberben folytatódik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik