Élet-Stílus

Judy: Az arcom bal oldala gyorsabban öregszik, mint a jobb

TV2
TV2
Az énekesnő közel 40 plasztikai beavatkozáson van túl a balesete óta, maga sem tudja, mennyi vár még rá.

Kis Judit, ismertebb nevén Judy közel 24 évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet, aminek következtében éveken át kórházról kórházra kellett járnia. Elmondása szerint tíz évébe telt, mire végre úgy tudott tükörbe nézni, hogy elfogadta azt, aki visszanézett rá.

Míg más fiatalok élték a felhőtlen életüket, addig én kórházról kórházra jártam, az életben maradásért küzdöttem. Tíz évembe telt, míg úgy tudtam a tükörbe nézni, hogy elfogadtam a sorsomat, az életemet, és rájöttem, hogy hiába töröm magam, úgysem kapok válaszokat a miértekre

mondta a Story magazinnak.

A Groovehouse énekesnője a balesete óta közel 40 plasztikai műtéten van túl, a jövőben pedig továbbiak várhatnak rá, az arcának bal oldala ugyanis gyorsabban öregszik, mint a jobb.

Eddig harminchét műtétem volt, és ki tudja, mennyi vár még rám. Igaz, a jövőben már csupán korrekcióra lesz szükségem, mert az arcom bal oldala, az, amelyik jobban sérült, gyorsabban öregszik. Az idegek egy része elhalt azon a területen, nem olyan a vérkeringésem, mint kellene, és másképp reagál az idő múlására

– magyarázta az énekesnő, akinek máig furcsa látnia a korábbi önmagát az arca jobb oldalán, de már megbékélt az új külsőjével.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik