Élet-Stílus

Grimes tündefüleket műttetne magának, Elon Musk nem rajong az ötletéért

John Shearer / Getty Images for The Hollywood Reporter
John Shearer / Getty Images for The Hollywood Reporter
A milliárdos szerint a beavatkozás több hátránnyal járna, mint előnnyel.

Elon Musk volt párja, Grimes a minap a Twitter-oldalán írt arról, hogy régi vágya már, hogy tündeszerűvé műttesse a füleit. Az énekesnő azt kérdezte a követőitől, hogy akad-e közöttük olyan, akin végeztek már hasonló testmódosítást, tart ugyanis attól, hogy a porc túl nehezen gyógyul, ez pedig zenészként főleg nagy kockázatot jelentene számára.

A kommentelők között akadt, aki személyes tapasztalatait megosztva bátorította Grimest a műtétre, de olyanok is válaszoltak a posztjára, akik óva intették attól, hogy kés alá feküdjön – köztük a gyerekeinek apja, Elon Musk is.

Ennek a műtétnek több hátránya lenne, mint előnye

– hangzott a milliárdos válasza, mire Grimes a sajnálatát fejezte ki, amiért nem pár generációval később született, akkor ugyanis megfelelő génmódosítási technikákkal bizonyosan elkészíthetnék neki a kívánt fülformát.

Az énekesnő ugyanezen a napon arról is érdeklődött, hogy a követői ismernek-e megbízható szakembert, aki vámpírfog alakú koronát helyezne fel neki Austinban vagy Los Angelesben, majd arról írt, hogy sajnálja, ha valakit zavar a témában mutatott nyíltsága, de szerinte nem túl egészséges, hogy az emberek titkolják a testmódosításaikat.

A hagyományos szépség például nem érdekel, az orromat megtartom

– írta az egyik posztjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik