Élet-Stílus

Szemeteszsákokból árulják Kanye West új ruhakollekcióját

Scott Dudelson / FilmMagic / Getty Images
Scott Dudelson / FilmMagic / Getty Images
A rapper állítólag maga követelte, hogy ekképpen kínálják a holmikat.

A Page Six a minap számolt be arról, hogy Kanye West új ruhakollekcióját kukászacskókba tömve árulják egy üzletben. A fotót egy Twitter-felhasználó készítette, aki azt állította, West maga kérte, hogy így kínálják az árut a vásárlóknak.

Így árulják a Yeezy GAP-et. Az eladó azt mondta, Kanye dühöngött, amikor látta, hogy a cuccok vállfán lógnak, ő így akarta. A megfelelő méretet sem segítenek megtalálni, neked kell áttúrni mindent

– olvasható a posztban, ami alatt egy kommentelő arról írt, visszataszítónak találja, hogy West múzsaként tekint a hajléktalanokra, miközben fel sem tűnik neki, hogy mások szenvedéséből igyekszik profitot szerezni.

A hozzászólók között egyébként olyan is volt, aki egy másik boltból posztolt, ahol a ruhákat összehajtogatva pakolták bele a zsákokba, állítása szerint a szóban forgó üzletben a méret kiválasztásában is segítettek neki az eladók.

Egy korábbi, az Insider által kifigyelt posztoló már ugyanazt tapasztalta, mint az első fotót megosztó illető. Ő egy New York-i üzletben találkozott az egymásra hányt, zsákokból kikandikáló holmikkal.

Kanye West egyelőre nem reagált minderre, négy nappal ezelőtt viszont arról írt az Instagramján, hogy a gyerekeket és a hajléktalanokat kell a legnagyobb inspirációnak tekinteni a tervezésben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ye (@kanyewest) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik