Élet-Stílus

Rácz-Gyuricza Dóra: Nőként nagyobb erény szomorú házasnak lenni, mint boldog szinglinek

RTL Klub
RTL Klub
Pontokba szedte, miért nehéz manapság nőnek lenni.

Rácz-Gyuricza Dóra a minap az Instagram-oldalán hosszú posztban szedte pontokba, miért nehéz manapság a nőknek.  Mint írja, a társadalom sokszor olyan teljesíthetetlen elvárásokat göngyölít eléjük, mint például az, hogy maradjanak természetesek, fogadják el az öregedést, de közben ne látszódjon rajtuk a kor, vagy éppen dolgozzanak keményen, de közben neveljék úgy a gyerekeiket, mintha nem lenne más munkájuk.

A férjeinkkel legyünk gondoskodóak az anyjuk helyett, de sose kezelhetjük őket gyerekként! Nőként nagyobb erény szomorú házasnak lenni, mint boldog szinglinek. Ne maradj bántalmazó férfi mellett, de soha se válaszd szét a családodat! Ne házasodj ingyenélővel, hiába nagy a szerelem, de ne maradj egy jómódú férfi mellett a biztonság miatt!

– hangzott a folytatás egy része, aminek végén az influenszer arra hívta fel a követői figyelmét, hogy ne a társadalmi elvárásoknak akarjanak megfelelni, csakis saját maguknak, elvégre nem azért születtek meg, hogy a társadalmat tegyék boldoggá, hanem saját magukat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik