Élet-Stílus

A gyártó is bedőlt a jégkrém nélküli jégkrémnek

TikTok / @jsnd.1
TikTok / @jsnd.1
Jégkrém nélküli jégkrémről készült videó terjed a TikTokon. Az üreges Magnum, melynek csak a bevonata van meg, de belül teljesen üres, pont olyan, mintha az ember egy lángost rendelne, de nem kapna csak egy kanál tejfölt, meg egy csipet reszelt trappistát.

Bőven hárommillió fölötti megtekintésig jutott alig hat nap alatt a TikTokon egy videó, melyen egy fiatal férfi egy olyan Magnum jégkrémet mutat a kamerának, melyből hiányzik a jégkrém, vagyis csak az üres bevonata van rajta a pálcikán – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

@jsnd.1 Sort it out @magnum_icecream #fyp #foryoupage #leng #asda #greggs #cowmilk #swordfights #grandma #downsyndrome #beansandtoast #inthenightgarden #spunkbubble #help #ppi #gorgeous #keepitlemon🍋 ♬ original sound - Jake.

A videó minden valószínűség szerint csak vicc, de a rengeteg megtekintés miatt eljutott a jégkrém forgalmazójához. A Magnum hivatalos csatornája írt is egy hozzászólást, melyben elnézést kértek a feltöltőtől és kérték, vegy fel a kapcsolatot a céggel privát üzenetben. Később, a kommentre érkező válaszok között beismerték, hogy bedőltek az átverésnek.

Az azonban továbbra is rejtély, hogy a Jake nevű feltöltő vajon hogyan csinálta meg, hogy a bevonat ilyen szépen egyben maradjon, miközben eltüntette belőle a jégkrémet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik