Élet-Stílus

Eltűnt egy gyilkosság áldozatának holtteste az amerikai futárcégnél

Smith Collection/Gado / Contributor / Getty Images
Smith Collection/Gado / Contributor / Getty Images
A legnagyobb és legprofibb futárcégekkel is előfordul, hogy elveszítenek egy-egy csomagot, de az szerencsére meglehetően ritkán fordul elő, hogy egy olyan küldemény tűnjön el, amilyet a georgiai Fulton megye halottkémje adott fel, három évvel ezelőtt.

Három éve elveszett egy holttest az Egyesült Államokban, valahol a FedEx futárcég rendszerében – írja a Komo News.

A 32 éves Jeffrey Merriweather 2019 nyarán halt meg Atlantában. Valószínűleg egy félresikerült drogüzlet miatt kitört lövöldözésben veszítette életét, egy McDonald’s parkolójában. A holttestére egy elhagyatott házban találtak rá, tíz nappal azután, hogy bejelentették a férfi eltűnését.

A holttestet a Fulton megyei halottkémhez szállították, aki megállapította, hogy a halál feltételezett beálltához képest a test túl gyorsan indult oszlásnak. Mivel egyedül nem találta a magyarázatot, úgy döntött, elküldi a testet egy St. Louis-i laborba. A gondosan becsomagolt holttestet a FedEx gondjaira bízta, ám a küldemény soha nem érkezett meg a címzetthez.

A FedEx ráadásul úgy hagyta el a holttestet, hogy a hatályos törvények szerint nem is szállíthatta volna. Emberi maradványokat kizárólag a U.S. Postal Service szállíthat az Egyesült Államokban, számos speciális szabály betartása mellett.

Egy rémálom, amiből nem lehet felébredni. Nagy szükségem lenne egy lezárásra. Tudom, hogy a gyerekei soha nem beszélnek erről, de szerintem nekik is szükségük lenne rá

– nyilatkozta Kathleen Merriweather, az áldozat édesanyja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik