Élet-Stílus

Csonka András: Arra gondoltam, hogy miért ne születhetne egy Ding-dong 2?

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
A 2022-es évbe még belefér.

A kultura.hu-n jelent meg egy interjú Csonka Andrással, aki a többi között említést tett a közösségi médiás jelenlétéről is, hiszen bizonyos platformokon nagyon aktív a színész. Azt mondja, szerinte kifejezetten baj, hogy a fiatalok azt gondolják, az életük semmit nem ér azon sztárokéhoz képest, akiket követnek: „Hazug tündérmesék öntik el a közösségi oldalakat, amik veszélyeket hordoznak magukban.”

Csonka úgy fogalmaz:

Ha nem magad adod, hanem a hétköznapokban is állandóan szerepet játszol, abból egy idő után óhatatlanul ki fogsz ugrani. Élek, ahogy élek, vagyok, amilyen vagyok: csak azt akartam mindig, hogy fogadjanak el.

Kitért a zenei munkásságára, ha minden a tervek szerint halad, folytatást kap egy régi dala.

Rácz Lacival, a Jávor-est producerével arról beszélgettünk, hogy húsz éve nem jelent meg új lemezem. Sikeres filmeknek és könyveknek van második részük, daloknak viszont nincs, ezért arra gondoltam, hogy miért ne születhetne egy Ding-dong 2. Ez annyira megtetszett Lacinak, hogy szeptember végén valószínűleg már meg is jelenik a dal, amiben az az életérzés megy majd tovább, hogy akkor is mosolyogj, ha nincs rá okod.

A színész hozzátette, koncertshow is tervben van a jövőre nézve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik