Élet-Stílus

Pál Dénes feleségül vette gyereke anyját

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
Kilenc éve vannak együtt.

Kilenc év után összeházasodott Pál Dénes és párja, Heni. Lányuk, Panna Róza 2018-ban született meg. Az eljegyzésre tavaly nyáron, Rómában került sor.

Kapcsolódó
Pál Dénes eljegyezte a barátnőjét
Évek óta együtt vannak, közös kislányukat nevelik.

Az esküvő részleteiről a Meglepetés magazinnak mesélt az énekes.

Panni hozta nekünk a szertartáson a gyűrűket. Előtte napokig gyakoroltunk, hogy csinálja majd, nagyon komolyan vette a kihívást. Elképesztően édes volt, ahogy a gyűrűpárnával a kezében bevonult az esküvőn. Szem nem maradt szárazon, hiába beszéltük meg előtte, hogy legalább addig ki kellene bírni örömkönnyek nélkül, míg belép a menyasszony

idézi a Blikk Pál Dénest.

Számomra az esküvőn a legszebb pillanata az volt, mikor megláttam Henit, amint menyasszonyi ruhában közeledik felém. Ugyan sok éve együtt élünk, de igyekeztünk szabálykövető módon eljárni, így hát a nagy nap előtti este ő a hálóban aludt, én pedig a nappali kanapéján. Ő másnap elment a kislányunkkal és a barátnőivel készülődni, én pedig felügyeltem az előkészületeket. Amikor ott, az esküvőn, a hatalmas izgalmak közepette először megpillantottam, bevallom elérzékenyültem. Egyszer csak arra eszméltünk, hogy férj és feleség vagyunk, megszólal a kedvenc sorozatunk, a Jóbarátok főcímdala, amit a gratulációkhoz választottunk és attól a perctől kezdve fergeteges buliba torkollott az este.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik