Élet-Stílus

Mestercukrász: Katát a Jelly-vel való konfliktusa teljesen kizökkentette a zenből

Korábban nem került olyan helyzetbe, hogy valaki bántani akarná.

Rab Kata a döntő héten esett ki a Mestercukrászból. A Reggeliben a Jelly-vel való konfliktusáról mesélt.

Nagyon kellemetlen volt az elejétől kezdve. Jelly-vel valahogy nem találtuk meg a közös hangot. Én igazából egy olyan típusú embernek tartom magam, aki abszolút tud alkalmazkodni mindenkihez, de ő nem volt kompromisszumképes. Ott kezdődött az egész konfliktus, amikor volt egy feladat, amit én nyertem meg, és az volt az előnyöm és egyben a hátráltatás is, hogy valakit kiválaszthattam és áthívhattam magamhoz a konyhába, hogy tizenöt percen keresztül segítsen nekem, de csak a dekorelemeket készítheti el. És én Jelly-t választottam, ami nagy hiba volt, mert leginkább nekem volt hátráltatás. Mindent csinált, csak nem segített: körbe szaladta a konyhát, kérdezett folyamatosan, amivel engem teljesen összezavart. Én ott teljesen kikészültem, nem is úgy sikerültek a süteményeim, mint ahogyan én azt elképzeltem, mert teljesen kizökkentett az én kis folyamataimból

– mondta el Kata, aki később a csoportos feladatoknál újra összekerült Jelly-vel, amikor Szabival hármasban kellett együtt dolgozniuk.

Ugyan ekkor még bízott benne, hogy megnyerheti a versenyt, a csoportfeladat során kialakult helyzet lelkileg is nagyon megviselte. Még nem került soha olyan helyzetbe, hogy valaki fizikailag bántani akarná. Mint mondta, Jelly teljesen kizökkentette a zenből.

Szerintem látszott is rajtam, hogy én akkor teljesen megmerevedtem és sokkot kaptam. Gyakorlatilag meg sem mozdultam.

Jelly-vel a zsűri le is vetette a séfkabátot a viselkedése miatt, nem folytathatta tovább a versenyt.

Kapcsolódó
Mestercukrász: Jelly-t kizárták a versenyből minősíthetetlen viselkedése miatt
Nemcsak a csapattársaival, de a zsűritagokkal is tiszteletlenül beszélt a sütés során.

Kata a verseny végével sem hagy fel a sütéssel, annyira lelkes, hogy szeptemberben elkezdi a cukrásziskolát. Egy mindenmentes cukrászda megnyitása az álma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik