Élet-Stílus

Ricky Martin tagadja, hogy vérfertőző kapcsolata lett volna az unokaöccsével

NDZ / Star Max / GC Images / Getty Images
NDZ / Star Max / GC Images / Getty Images
A vád szerint hét hónapig volt együtt a 21 éves rokonával.

Ricky Martint családon belüli erőszakkal vádolja a 21 éves unokaöccse. Marty Singer, az ötvenéves énekes ügyvédje pénteken közleményt adott ki, amiben tagadta, hogy bármikor romantikus vagy szexuális kapcsolat állt volna fent a két férfi között.

Sajnálatos módon az állítást tevő személy súlyos mentális problémákkal küzd. Ricky Martin természetesen soha nem volt, és soha nem is lenne része semmilyen szexuális vagy romantikus kapcsolatnak az unokaöccsével. Ez a feltételezés nemcsak hamis, hanem undorító is. Mind reméljük, hogy ez a férfi hamarosan megkapja azt a segítséget, amire szüksége van. De mindenekelőtt azt várjuk, hogy a bíró lezárja ezt a szörnyű ügyet, miután megvizsgálja a tényeket

– jelentette ki Singer a Deadline értesülése szerint.

Martinra az elmúlt hetekben ideiglenes távoltartási tilalmat szabtak ki állítólagos erőszakos viselkedése miatt és az unokaöccsével folytatott feltételezett hét hónapos intim viszony következményeként. A meghallgatásra július 21-én kerül sor Puerto Ricóban.

Ha az énekest bűnösnek találják, akkor akár 50 évre is börtönbe kerülhet.

Martin egyébként volt menedzserével is perben áll, aki azt állítja, hogy az énekes nem fizetett ki neki három millió dollárnyi jutalékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik