Élet-Stílus

Keanu Reeves szeretne eljátszani egy idősebb Batmant

Jeff Kravitz / FilmMagic
Jeff Kravitz / FilmMagic
Most nem agyal a dolgon, mert szerinte úgyis Robert Pattinsoné a karakter.

Nemrég egy animációs filmben, a Super Petsben szólaltatta meg Batman karakterét Keanu Reeves, akit most egy interjúban faggattak a munkálatról. A színész azt mondta, élőszereplős filmben is eljátszaná a denevérembert, noha tudja, vajmi kevés esélye van erre, miután pár hónapja jelent meg egy új mozifilm Robert Pattinsonnal a főszerepben.

Kapcsolódó
Az új Batman az eddigi legsötétebb sötét lovag
Bár Robert Pattinsonról már jó pár éve illik nem az Alkonyatra asszociálni, talán ezzel az éjsötét, pokolból szabadult bosszúdenevérrel most már végképp elfeledteti a csillámvámpíros múltat. Batman kritika.

Szeretem Batman karakterét. Imádom a képregényekben, filmekben, fantasztikus volt megkapni a lehetőséget már csak arra is, hogy a hangomat adjam neki. Álom volna egy élőszereplős filmben alakítani, de most Robert Pattinsoné a szerep. Talán majd később, ha szükségük lesz egy idősebb Batmanre.

Reeves 57 éves jelenleg, de közel sem ő volna a legidősebb színész, aki magára ölti Gotham védelmezőjének páncélját: Michael Keaton 70 évesen fogja eljátszani Batmant a hamarosan érkező Flash – A Villám című filmben. Utóbbi mozinak Ezra Miller lesz a főszereplője, aki jelenleg épp nagy erőkkel azon van, hogy eltüntesse magát Hollywoodból.

Kapcsolódó
Közös képet kért, Ezra Miller erre felajánlotta, hogy bemos neki egyet
A színész körül nem csitulnak a botrányok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik