Élet-Stílus

Gryllus Dorka férje szerepeiről: Látom Kornélnál, hogy egyre fiatalabb partnernői vannak

RTL KLUB
RTL KLUB
Nem először beszél erről a színésznő.

A Blikk szemlézte Lakatos Márk Sztáröltöző című műsorának legutóbbi epizódját, amelynek Gryllus Dorka volt a vendége. A színésznő kitért férjére, Simon Kornélra is, pontosabban annak szerepeire.

Annyira be van rögösödve ez az amerikai modell. Látom Kornélnál, a férjemnél, hogy egyre fiatalabb partnernői vannak. Először csak nálam tíz évvel fiatalabbak, de most már nálam tizenöt évvel fiatalabb partnerei vannak a filmeken.

Szerinte ez abból a szempontból sem szerencsés, mert rossz példát állítanak a nézők elé.

Innen jön majd, hogy a férfiak elkezdenek azon gondolkodni, kellene nekem is egy fiatalabb csaj, hiszen ezt látja a filmvásznon. Húsz és harminc év között fele-fele a férfiak és nők aránya egy filmben, negyven felett három férfira jut egy nő. A negyven feletti nőket kilökik a vászonról, a női magazinokról, a szépségiparról nem is beszélve

– adott hangot kritikáinak a színésznő.

Simon Kornél nemrég főszerepet játszott a TV2 Pepe című sorozatában, ahol a 26 éves Kovács Panka alakított komolyabb szerepet mellette.

Kapcsolódó
Pepe: A kirántott disznósajt biztosan rosszabb, mint a TV2 új sorozata
A Pepében önhitt budapesti sztárséf érkezik a Dunakanyarba, hogy Michelin-csillagos éttermet varázsoljon egy tönk szélén álló pecsenyesütőből. Ez egy olyan sorozat, amiben Mucsi Zoltán nagyon hamar a vízbe pottyan. Kritika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik