Élet-Stílus

Mestercukrász: Gábor esett ki a versenyből

RTL Klub
RTL Klub
Összeállt a top 3-as mezőny.

A Mestercukrász tegnapi adásában Csáki Gábornak több ponton meggyűlt a baja a feladatokkal, még saját bevallása szerint is megfordult a fejében, hogy leveszi a séfkabátját. Végül nem adta fel és végigcsinálta, amibe belefogott, a műsor végén viszont neki kellett búcsúznia a versenyből.

A korábbi konfliktusok ellenére Juhos Joci és Enzsöl Balázs is öleléssel búcsúzott tőle, Csáki pedig úgy érzi, mindenképpen nyert azzal, hogy részt vett a megmérettetésen.

Kapcsolódó

Nekem nagyon nehezen indult ez a verseny, és elég szép íveket rajzoltam. Viszont vannak mélypontok, amikből egy ilyen stresszes versenyben tényleg nagyon nehéz kimászni, és ezt csak az tudja, aki benne van ebben a szituációban. Ha sikerül is kimásznod, nem szabad elbízni magad, mert nem nézel hátra, csak táncolsz ott a gödör szélén, hogy kimásztál, aztán megcsúszol, vagy beomlik alattad a föld

– magyarázta a versenyző, leszögezve, hogy a sütést semmiképpen nem fogja abbahagyni, a célja pedig az, hogy egy napon megnyithassa a saját cukrászdáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik