Élet-Stílus

Véletlen rossz házba mentek a munkások, egy idegen konyháját újították fel

Tavaly már volt egy hasonló története.

Meglehetősen nagy lehetett a meglepetés, mikor Chloe Fountain egy nap arra érkezett haza, hogy munkások újítják fel a konyháját, bár ő még tervezni se tervezet ilyet a közeljövőben. Az egésznek ráadásul az ad egy külön csavart, hogy tavaly egy egészen hasonló esett meg vele, de akkor a kertjében kezdték el a munkálatokat. Úgy gondolta, még egyszer ilyen elő nem fordulhat.

A TikTokra felkerült videó szerint Fountain mikor kinyitotta az ajtaját először egy vörös szőnyegre lett figyelmes, ami az ajtótól a konyháig vezetett (hogy a munkások ne koszolják össze a többi szobát).

A konyhában aztán négy munkást talál, akik éppen a konyhai munkalapon dolgoznak.

Rossz házban vagytok

– kiálltja Fountain, majd az is megmutatja, hogy az egyik munkás a főnökével beszél a kialakult helyzetről.

@chloewaterz Why does this keep happening? Workers came to the wrong house again #wronghouse #workfail #kitchenupgrade #grantite #work #ohno ♬ Oh No - Kreepa

A nő azt állítja, ahogy a kertes felújítást, így ezt is ki fogja fizetni.

A kommentelők kételkednek a történet valódiságában, de Fountain köti az ebet a karóhoz, arra a kritikára, miszerint a gránit munkalap, amit a nő fa munkalapjára cseréltek le, nem kéne, hogy illeszkedjen abba a konyhába, azt mondja, hogy de, mert egy olyan környéken lakik, ahol minden héz ugyanúgy néz ki, és ugyanolyan az elrendezése.

Bevásárolni voltam, és nem zártam be az ajtót. Egy szuperbiztonságos kis faluban élek Detroit mellett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik