Élet-Stílus

Jamie Lee Curtis azt feltételezte Ana de Armasról, hogy „tapasztalatlan és kifinomulatlan, mert Kubából jött”

Michael Kovac / Getty Images for AFI
Michael Kovac / Getty Images for AFI
A 63 éves színésznő úgy hitte, kolléganője élete első nagy szerepében próbálgatja éppen a szárnyait, amikor néhány éve együtt dolgoztak.

Ana de Armast jövőre Marilyn Monroe szerepében láthatjuk, de korábban szerepelt például Keanu Reeves oldalán a Kopp-koppban, a Haverok fegyverben című vígjátékban és a Szárnyas fejvadász 2049-ben is.

Mint kiderült, Jamie Lee Curtis ezt nem tudta, amikor arról informálták, hogy együtt fognak dolgozni a 2019-es Tőrbe ejtve című krimiben. A színésznő a minap az Elle magazinnak mesélt arról, milyen élőítéletei voltak kubai-spanyol kolléganőjével szemben.

Azt feltételeztem — és emiatt igazán szégyellem magam —, hogy mivel Kubából jött, csak most érkezett. Azt hittem, hogy egy tapasztalatlan, kifinomulatlan fiatal nő. Az első napon azt kérdezgettem tőle, hogy »ó, mik az álmaid?«

– vallotta be.

Curtist végül hamar lenyűgözte a színésznő játéka és munkamorálja, ezért felajánlotta neki, hogy bemutatja Steven Spielbergnek és a saját filmsztár keresztgyerekeinek, Maggie és Jake Gyllenhaalnak is. Meglepetten hallotta, hogy Armas és Jake Gyllenhaallal már ismerik egymást, sőt – a színésznő több hollywoodi hírességgel is jóban van.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik