Élet-Stílus

Rendezd újra a retikülöd: íme a legjobb stílusos, modern okos kütyük! (x)

Huawei
Huawei
Telefon, fülhallgató, okosóra vagy fitneszkarkötő – ahogyan a kis fekete a gardróbban, úgy ezek az eszközök is elengedhetetlen alapdarabok a modern nő okoseszköz-tárában. Egyszerűnek hangzik, mégis, ami megkülönbözteti ezeket, az az, hogy ezek a hordozható eszközök megjelenésükben és tudásukban is épp olyan egyediek, mint használója. Lássunk erre néhány exkluzív tippet!

Ha a telefonról van szó, a HUAWEI P50 Pocket okostelefon kialakításának és dizájnjának köszönhetően a finom elegancia megtestesítője: visszafogott, nőies, egyedi darab. Összehajtható kialakítása igazán praktikussá teszi, összecsukva, mint egy divatos púderdoboz, kinyitva nagyképernyős, prémium telefon kiváló fotósképességekkel.

Huawei

A Huawei fotós génjeit a nova 9 sorozat készülékei is megörökölték, miközben a 66 Wattos gyorstöltéssel 16 perc alatt akár egy napra elegendő energiát adhatunk készülékünknek (tipikus felhasználás mellett), így a reggeli rutinunkba is beilleszthetjük a töltést, amennyiben szükséges.

Huawei

A gyártó hazai reprezentatív kutatása szerint a magyarok több mint kétharmada gondolja úgy, hogy az óraviselés az elegáns öltözködés részét képezi, közel harmada szerint pedig az óra alapvetően ruházati-, stílusbeli kiegészítő. A HUAWEI WATCH GT 3 Pro elegáns felső kategóriás divatkiegészítő, miközben segítőtársunk az egészségügyi adataink követésében és napi teendőink során, hasonlóan a szintén stílusos WATCH GT 3-hoz.

Huawei

Akinek inkább a csinos külső és a sportfunkciók a fontosak az alapvető egészségügyi adatok követésével, azoknak a HUAWEI WATCH Fit 2, vagy a Band 7 lehet ideális választás.

Huawei

És ne hagyjuk ki a fülhallgatót, valamint a rúzst sem, sőt, legyen a kettő egyben! A HUAWEI FreeBuds Lipstick divatos töltőtokja prémium kategóriás rúzst idéz, használat közben pedig a vezeték nélküliség, a hosszú működési idő és aktív zajszűrés előnyeit élvezhetjük, miközben egyszerre két eszközt is csatlakoztathatunk Lipstick-ünkhöz.

Huawei

Szerezd meg te is a Huawei stílusos és okos eszközeit a gyártó hivatalos webáruházában!

Huawei

Rendezd újra a retikülöd: íme a legjobb stílusos, modern okos kütyük! (x) 7

Ajánlott videó

Olvasói sztorik