Élet-Stílus

A zsaruk lepődtek meg a legjobban: fűnyíróval próbált menekülni a gyanúsított

A floridai férfi januárban sikerrel lépett meg a rendőrök elől.

Rendkívül jól szórakoztak a facebookozók egy floridai település sheriffi hivatalának egyik legutóbbi bejegyzésén.

A posztból kiderült, hogy július 9-én reggel 9:30 körül a rendőrök megpróbálták kézbesíteni egy negyvenéves férfi számára az elfogatóparancsot egy korábbi ügye miatt. A sheriff munkatársai által felkeresett Dusty Mobley azonban váratlan húzással lepte meg a rend őreit, és megpróbált meglépni egy fűnyíróval.

A férfi, amikor meglátta a járőröket, nagy sebességbe kapcsolta John Deere típusú fűnyíróját, és így akarta faképnél hagyni őket.

Az Okaloosa megyei seriff hivatalának képviselőinek nem volt rendkívül nehéz dolguk, utolérték és sokkolóval ártalmatlanították Mobley-t. A Facebook-poszt alatt az egyik kommentelő így reagált:

Mit nem adnék, ha láthatnám a videót, ahogy a fűnyírón ülve sokkolják, és közben a Benny Hill zenéje szólna.

A férfi egyébként korábban már sikeresen elmenekült üldöző elől: a posztból kiderül az is, hogy idén január 3-án a sheriff munkatársai egy 40 ezer dollár (16 millió forint) értékű lopott hajóval kapcsolatban szerettek volna beszélni vele, amikor ő épp az említett hajón tartózkodott. Mobley azonban kiugrott, és eltűnt a Yellow River mocsaras területén.

Jelenleg Crestviewban, az Okaloosa megyei börtönben tartják fogva; az ellene felhozott vádak között szerepel – több egyéb mellett – járműlopás, súlyos testi sértés és kábítószerbirtoklás is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik