Élet-Stílus

Videón, ahogy patkány mászkál egy floridai Burger Kingben

A felvételt készítő dolgozót elbocsátották.

Terjed egy videó egy Hallandale Beach városában található Burger Kingről. A floridai étteremben mondhatni, nem az elvárt higiéniai állapotok uralkodnak, mutatjuk:

Egy alkalmazott, Troy Smith készítette a felvételt. Beszámolt a patkányhelyzetről a feletteseinek, és közölte, hogy ilyen körülmények között nem tudnak dolgozni.

Főnökei azt válaszolták, hogy amíg a dolgozók fizetést kapnak, ne a patkányokkal foglalkozzanak.

Smith jelezte, hogy amennyiben nem tesznek semmit az ügyben, közzéteszi a videót és átadja a Local 10 nevű tévének. Meg is tette, és közölte, hogy legalább négy patkányt látott az étteremben, a videón látható még a legkisebb volt közülük.

Smith-t ezek után elbocsátották az állásából.

Az ABC-hez tartozó tévécsatorna továbbította a videót az illetékes hatóságnak, amely előzetes bejelentés nélkül ellenőröket küldött ki június 5-én a gyorsétterembe.

Az ellenőrzés során döglött rágcsálót, rágcsálótól származó ürüléket, csótányokat, legyeket találtak a konyhában, az éttermet ideiglenesen bezárták.

Korábbi főnökei követelik Troy Smith-től, hogy távolítsa el a videót, de a férfi nem tett eleget a kérésnek. A Local 10 hírportálja szerint az étterem időközben – fertőtlenítést követően – újranyithatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik