Élet-Stílus

VV Merci: Az volt az álmom, hogy az Eiffel-toronynál kérjék meg a kezem, és utána vigyenek el Disneylandbe

RTL KLUB
RTL KLUB
Vőlegényével közös első randijára a férfi hozta két haverját is.

VV Merci és VV Robi – a ValóVilág előző szériájának két játékosa – jártak a Reggeli stúdiójában, ahol barátságuk volt a fő téma, illetve az, hogy a Cedes néven rapkarriert indító Mercinek megkérték a kezét Párizsban. Mint utóbbi elmesélte, a vőlegényével Siófokon ismerkedtek meg, egy átbulizott éjszaka után a férfi randit kért a volt VV-játékostól. Igaz, az első romantikus találkozójukra a férfi elhívta két legjobb haverját is, mint azt mesélte VV Merci.

„Ez egy érdekes randi lehetett” – szökött ki a szó Peller Annából.

VV Merci úgy fogalmazott, „kicsit kellemetlenül érezte magát”, de amúgy jó élményként írta körül a randit, hiába voltak ott négyen. Az ellentmondások tengerére VV Robi is beúszott, elmagyarázva, ő nem annyira örült a randinak, tekintve, hogy jó barátságot ápolt a férfivel, aki elhívta ismerkedni VV Mercit.

Vagy az lesz, hogy nem is fognak egymásnak köszönni két hét után, és én leszek két tűz között. Vagy pedig zsák a foltján, és hosszú távú dolog lesz. Szerencsére a második opció volt, ami szóba jöhet, hogy zsák a foltján. Szó szerint.

A vőlegény egyébként bármenedzser,

Nekem az volt az álmom, hogy az Eiffel-toronynál kérjék meg a kezem, és utána elmenjek Disneylandbe. Jött a karácsony, kaptam is tőle egy repjegyet, teljesen levette a fókuszt arról, hogy meg fogja kérni a kezem. Ilyeneket mondott, hogy nem gondolod, hogy meg fogom kérni a kezed hét hónap után. Beletörődtem. Amikor már az utolsó reményemet is elvesztettem, belekezdett egy szövegbe, ami úgy tűnt, mintha megcsalt volna és azt akarja elmondani. Végül előkapta a dobozt, hogy meg szeretné kérni a kezem.

Esküvő csak bizonyos esetben lesz.

Ha majd leszedik a fogszabályzómat, mert az még másfél két év. Nem szeretnék az esküvői fotóimon dróttal a számban fotózkodni

– mondta VV Merci.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik