Élet-Stílus

Lakást keresett a rab, összeházasodott az ingatlanügynökkel

Nagyon nagy a szerelem.

Bár a legtöbb kapcsolat kezdete szép, általában azért szokványosnak mondható. A pár tagjai barátokon keresztül ismerik egymást, esetleg szórakozóhelyen, randiappon keresztül találtak egymásra.

Austin Saunders ezzel szemben lakást keresett, emiatt hívta fel az ingatlanközvetítő Ericát, így találtak egymásra. Az eset pikáns része nem is ez, hanem hogy a férfi a börtönből telefonált és szabadulása utánra keresett lakhelyet.

Így csak 7 hónappal az első telefonhívás után találkoztak személyesen.

Erica először nem is tudta, hogy a börtönből hívja Austin, mert éppen ezer dolgot csinált, csak akkor esett le neki, mikor meghallotta „egy percük van hátra” és a férfi azt mondta neki, vissza fogja hívni.

Austin hét éves börtönbüntetését töltötte fegyveres rablásban való részvétele miatt.

Aztán tényleg visszahívta a nőt, és levelekben, videóhívásokban és további telefonhívásokban tartották a kapcsolatot és ismerkedtek meg egyre jobban.

@erica_and_austin I DO! #fyp #couplestiktok #marriedlife #marriedcouple #husbandandwife #trending #relationshipgoals #selfcaretips #christmas ♬ The Good Ones - Gabby Barrett

Most azt mondják, így volt jó, mert alaposan megismerték egymást, mielőtt először találkoztak volna. Nehéz volt a távkapcsolat, de megérte.

Végül 2021. június 9-én jött el a nagy nap, és találkozhattak, Erica ment el a párja elé a börtönbe.

Ideges voltam, de mikor átöleltük egymást, hihetetlen nyugalom árasztott el. Elszálltak az aggodalmaim, biztonságban éreztem magam a karjaiban.

Erica családja először nem örült a kapcsolatnak, de aztán rájöttek Austinnak tényleg nincsenek hátsó szándékai vele. Illetve még egy emberrel meg kellett ismertetnie Austint, a 10 éves lányával Lilyvel, akivel azóta nagyon jó kapcsolatot alakítottak ki.

A pár december 27-én kelt egybe.

Gyönyörű hideg nap volt. Ideges nem voltam, csak izgatott. Kicsit szomorkodtam azért, mert a közeli családtagjaim már nem tudták megoldani, hogy ennyi idő alatt megszervezzék az ideútjukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik