Élet-Stílus

Fluor Tomi a lélekvándorlásról: Szoktam azon parázni, hogy ne legyek például szöcske

Mosómedve szívesen lenne.

Az IstenEst évadzáró részében visszatért az alapcsapat három tagja, Istenes Bence vendégei Kovácsovics Fruzsina, Fluor Tomi és Járai Máté voltak. A műsorban ezennel komolyabb témákat érintettek, miközben megmaradt a beszélgetés könnyed, viccelődős jellege is.

Szóba került többek között, hogy ki hogyan élné tovább az életét, ha kiderülne, hogy már csak két éve van hátra. Járai Máté elárulta, hogy a szántódi villasoron venne egy házat, közvetlenül a Balaton partján, ahol a saját előadásait tartaná meg. Istenes Bence a családjával együtt elköltözne, és egy tengerparti bárt nyitna. Kovácsovics Fruzsi olyan helyeket látogatna meg, amiket már régóta nagyon szeretne látni.

Fluor Tomi alapvetően is kockázatvállalónak tartja magát, de valószínűleg ebben a szituációban megírná a könyvet, amit már régóta tervez.

A világnak egyébként úgy lenne vége, hogy még egy szelfire valaki odajönne, hogy még megcsinálja úgy, hogy már lángol a fejem

– fogalmazott a Wellhello énekese.

Kovácsovics Fruzsina elmondta, ő abban hisz, hogy nem csak egyszer élünk. Járai szerint ezzel az a baj, hogy a következő életben nem tudunk semmit az előzőről.

Én amúgy ettől szoktam parázni, hogy ne legyek például szöcske

– mondta erre Fluor, hozzátéve, hogy mosómedve viszont szívesen lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik