Élet-Stílus

Zimány Linda: Mindig felhúzom magam kicsit ezen a fogadd el önmagad témán

RTL KLUB
RTL KLUB

A Reggeli vendége volt Zimány Linda, akit mindenféléről faggattak a műsorvezetők, például arról az ördögi körről, mely az instagramos influenszereket kísérti: ha tökéletes képet tesznek ki magukról, abba belekötnek majd a felhasználók, ha pedig szerkesztetlent, úgy szintén nem úszhatják meg a negatív kommenteket.

Mindig kicsit felhúzom magam ezen a fogadd el magad témán. Mert ehhez kicsit fel kéne nőni lelkileg, spirituálisan az embereknek, hogy önmagunkat is tudjuk elfogadni. Nemcsak a saját közösségi médiámban látom: valaki kiposztol egy képet, ami nem feltétlenül tökéletes, de szerintem tök szép rajta. Amíg olyan fórumok léteznek, ahol emberek arc és név nélkül porig alázhatnak, képeket szétszedhetnek darabokra másokról, addig ne az ismert emberekre nyomják már rá, hogy fogadd el önmagad, mert így elég nehéz.

Zimány saját példát hoz fel: volt olyan képe, ahol oldalra fordult, és „gyűrődött a bőr az oldalán” erre kapott is negatív kommenteket.

Én sokat dolgozom a személyiségfejlődésemet a pszichológusomnál. Kik vagyunk mi, a Jóisten, hogy másokon ítélkezzünk nyilvánosan? Van egy ilyen ellentét: miért retusálja magát? Ha meg kirak egy átlagos képet, ami nem tökéletes, biztos látok kommentet, hogy hogy nézel ki. Ezt a részét kéne megfejlődni.

A modell-influenszer kitért a pszichológussal eltöltött idejére: szerinte sok traumát hordozunk gyerekkorból, amiket érdemes kezelni. Zimány elmondta, ő külsőleg és belsőleg is rendben van magával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik