Élet-Stílus

Victoria Beckham azon aggódik, testszégyenítő kommentekbe fog belefutni lánya, ha majd lesz Instagramja

Azt már megbeszélték, a gyerek milyen ruhákat nem hordhat majd tiniként.

Az ausztrál Vogue-nak adott interjút Victoria Beckham, akit kérdeztek a Spice Girls-évekről és a házasságáról is. Utóbbiról ő maga pluszban még Instagram-posztot is írt, főleg amiatt, mert épp évfordulót ünnepeltek Beckhammel.

Kapcsolódó

Az újságban beszélt még a lányáról, Harper Beckhamről is, aki most 10 éves. Anyjának már komoly aggályai vannak azzal kapcsolatban, mi lesz, ha egyszer a gyerek regisztrál majd egy közösségi médiás oldalra.

Harpernek még nincs közösségi médiás oldala, szóval egyelőre nincs min aggódni. Nem kell tartani például a testszégyenítéstől. De látva, hogy az emberek milyen kegyetlenek tudnak lenni, eléggé aggályos nekem ez a téma. Abban a korban van, hogy változni kezd a teste, mi viszont családilag gondoskodunk arról, hogy sokat beszéljünk vele erről. Fontos, hogy kedves barátokkal vegye körül magát. Ugyanakkor baromi ijesztő ez az egész.

A Spice Girls-éveket nem tagadja le lánya előtt, Harper Beckhamnek ugyanakkor nem tetszenek a ruhák, amiket anyja a 2000-es években az együttes tagjaként viselt.

Nemrég azt mondta, látott rólam néhány képet még a Spice Girls-időkből, a szoknyáimat elfogadhatatlannak tartotta. Szerinte nem takartak eleget. David meg helyeselt, hogy valóban, valóban. Szóval megbeszéltük, hogy ő sosem fog ilyeneket felvenni. Meglátjuk, mi valósul meg ebből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik