Élet-Stílus

Miley Cyrus húga Xanax-függővé vált, de kilábalt belőle

Kevin Mazur / Getty Images for The Recording Academy
Kevin Mazur / Getty Images for The Recording Academy
Feneketlen gödörnek nevezte azt az időszakot.

A People-nek hosszabban beszélt arról Noah Cyrus, Miley Cyrus 22 éves húga, hogy a múltban komoly függőségektől szenvedett, amik megkeserítették az életét. Hamarosan albummal is jelentkezik majd, de kemény két év rehabilitáció előzte ezt meg.

Mikor 18 voltam, az akkori pasim adott nekem egy Xanaxot, és ez lett a kapcsolatunk alapja. Szerettem volna passzolni hozzá, olyan akartam lenni, mint ő. Úgy éreztem, el tudom hallgattatni a rossz dolgokat egy kis időre a gyógyszerrel.

A függősége aztán rohamléptékben nőtt: napokat aludt át, az igazi mélypontot pedig akkor érte el, mikor egy sajtótájékoztatón sem tudott ébren maradni, ugyanis képtelen volt a szemét nyitva tartani a bódult állapotában. Ő „feneketlen gödörnek” nevezte ezt az időszakot.

Cyrus végül segítséget kért, eltartott egy ideig, míg kikászálódott a függőségből. Azt mondja, segített neki, hogy a zenéibe beleírhatta ezeket az élményeket. Egyébként az albumon fél évvel azután kezdett el dolgozni, hogy segítséget kért a felépüléshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik