Élet-Stílus

Tóth Gabi az erdélyi turnéja után: Végre el mertem hinni, hogy szerethető vagyok

TV2
TV2
Megviselték az elmúlt egy év róla szóló „hazugságai, intrikái”, amit „bizonyos fórumokon” kapott.

Új bejegyzéssel bővült Tóth Gabi csalad.hu-s blogja, aminek egy részében megemlékezett erdélyi turnéjáról is, ahol elmondása szerint óriási feltöltődés érte az énekesnőt. Ahogy írja, minden elképzelését felülmúlta, amit ott megtapasztalt.

Olyan felemelő volt, hogy nem tudom szavakba önteni! Csak megköszönni tudom a Jóistennek, hogy segített, mellettem/mellettünk volt, fogta a kezem/kezünk és kaphattunk abból a rengeteg szeretetből.

Azt írja, őszinte szeretetet vélt felfedezni az ottani emberekben, amire szüksége is volt:

Az elmúlt egy év (vagy több) zaklatásai, hazugságai, intrikái, online és bizonyos fórumokon történő bántalmazásai után már kezdtem azt érezni, hogy engem nem lehet szeretni. Volt, hogy féltem színpadra állni. Bár személyesen, a való életben soha nem bántottak és itthon is szeretet fogad a koncertjeimen vagy akár az utcán, de itt valahogy félnek érzelmeket kimutatni az emberek. Nagy volt a kontraszt. El mertem hinni, hogy tényleg adok valamit az embereknek, hogy a dalaimon keresztül kapnak valamit, ami segíti őket a hétköznapokban, tartja bennük a reményt, erősíti a hitet. És végre azt is el mertem hinni, hogy szerethető vagyok, hogy van miért szeretni.

Úgy fogalmazott még, hogy szeretne a jövőben visszatérni Erdélybe, főleg amiatt, hogy kislánya is megtapasztalhassa „a térség varázsát, az emberek kedvességét, határtalan szeretetét, a természeti csodák tengerét”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik