Élet-Stílus

Elefántbébi teperte le a modellt Thaiföldön

Egy thaiföldi vadrezervátumban járt Megan Milan, amerikai modell, amikor egy egyelefántbébi játékosan megtámadta. Az esetről készült videót Milan osztotta meg a TikTokon.

A thaiföldi Chai Lai Orchid vadrezervátumban járt Megan Milan amerikai modell. Miközben az elefántokkal ismerkedett, az egyik kis ormányos szinte rávetette magát a nőre – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Az esetről videó készült, amit Milan osztott meg a TikTok-csatornáján. A felvételt két hét alatt több mint húszmilliószor nézték meg. A modellt végül az elefántbébi nővére mentette meg, aki szelíden elhajtotta az öccsét a nő közeléből.

@megan.milan Reply to @vanessa_lebogang big sister said “get up off that girl” lol #travel #elephants ♬ original sound - megan.milan

Milan később elmondta, hogy amikor megmondták neki, hogy a rezervátumban él egy háromhetes elefántborjú, könyörögni kezdett a gondozóknak, hogy találkozhasson vele. Imádja az állatokat így nem félt, tudja, hogy az elefántok ugyanolyan empatikusak, mint az emberek.

A modell ugyanakkor hozzátette: az elefántbébi elég súlyos és kissé durva is volt, úgyhogy másnak nem ajánlaná kipróbálásra az élményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik