Élet-Stílus

Tóth Vera a háborúról: Valahogy bűntudat gyötör, ha egy pálmafás, medencézős képet készülök kitenni

TV2
TV2
Van egy nyaklánca, ami szerinte nagyon kifejező a háborúra.

Tóth Vera posztolt egy szelfit Instagram-oldalára, melynek középpontjában a nyaklánca állt, pontosabban az azon lévő medál, ami egy békegalambot szimbolizál. Az énekesnő úgy fogalmazott, a háború miatt készítették az ékszert, és mikor rábukkant, tudta, hogy viselnie kell.

Mással nem tudom kifejezni az együttérzésem, mert nem akarok állandóan erről beszélni, de ez a madárka talán beszél helyettem, még akkor is, ha éppen egy kicsit nem gondolok azokra a családokra, katonákra, akiket szétszedett vagy megölt a háború. Úgy vagyok, hogy most nem szívesen pakolom ki a gondtalannak tűnő életemet a közösségi média felületeimre. Valahogy bűntudat gyötör, ha egy pálmafás, aperolozós, medencézős képet készülök kitenni, és lehet inkább meghagyom magunknak ezeket az emlékeket egy darabig.

Azt mondja, szerencsés, hogy békében élhet, hiszen van otthonuk, a párját nem vitték el a frontra, egészségesek. Már jó előre kitért azokra a kommentekre, aki bírálni fogják posztját követően.

Persze számítok arra, hogy megkapom: »És mi van azokkal a háborúkkal, a nyomorral, melyek már előtte is voltak a világ különböző pontjain?«. Igaz, ugyanolyan súlyos, de mégis más, amikor tényleg közel kerül hozzánk a front, mikor te magad menekítesz embereket, amikor látod őket testközelből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik