Élet-Stílus

Hayden Christensen több mint 10 kilót hízott az Obi-Wan Kenobi sorozat miatt

Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Todd Owyoung / NBC via Getty Images
Már visszatért a régi formájához.

A Fatherly magazinnak adott interjút Hayden Christensen, aki visszatért a Star Wars-franchise-ba a Disney+-on futó Obi-Wan Kenobi című sorozat miatt. Ez egyáltalán nem volt titok, hiszen a sajtóbemutatón is ott volt a színész, aki Darth Vaderként tűnik fel a sorozatban.

Christensen legutóbb 2005-ben öltötte magára Vader páncélját, már akkor is sokat edzett ahhoz, hogy hiteles legyen a szerepben. A mostani visszatérésekor két kaszkadőrrel, Dmitrious Bistrevskyvel és Tom O’Conell-lel osztoztak a Vader páncéljába bújáson. A színész felszedett néhány kilót, hogy hiteles legyen a jelmez alatt.

Fontos volt ez az egész folyamat számomra. Fizikálisan újra karakterbe kellett kerülnöm. Annyi kalóriát vittem be a szervezetembe, amennyit tudtam. 11 vagy 13 kilót híztam, hogy kitöltsem a Vader-páncélt.

Ez nagyjából kilenc hónapig tartott Christensennek, a forgatást követően visszafogyott, mert el akarta kerülni, hogy „aputeste legyen”. A sorozat premierjekor érezte úgy, hogy visszatért a régi formájához.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik