Élet-Stílus

A Kémkölykök gyereksztárja maga mögött hagyta Hollywoodot, hogy Istennek szentelje életét

 Paul Archuleta / Getty Images és ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
 Paul Archuleta / Getty Images és ARCHIVES DU 7EME ART / PHOTO12 VIA AFP
Hawaiin kezdtek új életet a családdal.

Alexa PenaVegát főként a Kémkölykök filmsorozatból ismeri mindenki, a most 33 éves színésznő azonban több éve otthagyta már Hollywoodot: nem vállal már filmeket, színész-énekes férjével, Carlos PenaVegával nevelik három gyereküket Hawaiin.

A színésznő a Foxnak beszélt egy keveset arról, mi állt amögött, hogy kilépett a szórakoztatóiparból.

Mindig is azt beszéltük, Hawaiira költözünk, de majd csak később, nyugdíjas korunkban. Viszont azt is tudtuk, hogy nem akarjuk Los Angelesben felnevelni a gyerekeket.

Sokáig férje miatt volt tervben a költözés, akinek nem jött be igazán Hollywood, sehogy sem tudott betörni a szakmába. A színésznő egy nap a kocsijában imádkozott, amikor megvilágosodott.

Én voltam az, aki csapdába estem a szórakoztatóiparban, így ki kellett lépnem. A munkám lett az identitásom. Isten azért húzott ki ebből, hogy megtanuljak nagyszerű anyának és feleségnek lenni. Isten építette fel a családunk alapjait. Miután megkaptam ezt a kinyilatkoztatást, rendbe jöttem. A legnagyobb gondom az volt, hogy folyamatosan azt éreztem, Isten hív, hogy közelebb kerüljek hozzá, de nekem csak vasárnap délelőtt lett volna rá időm egy misén. Úgy voltam vele, amíg nem leszek idősebb, komolyabban ez nem is érdekel. De rájöttem, sokkal több van a kereszténységben, vágyni kezdtem rá.

Férjével egy bibliaszakkörön ismerkedtek meg korábban, most közös könyvet is írtak a szeretetről és Jézusról. PenaVega elmondta, Hawaii remek hely a fiatal családoknak, sok az istenfélő a környéken, a gyerekek egész nap a szabadban vannak, nem a telefonjukat nyomkodják. Hozzátette, Los Angeles is remek hely volt, de nincs meg az a fajta hitszabadság és kultúra, ami Hawaiit jellemzi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik