Élet-Stílus

Nekimentek a trollok a nőnek, aki naponta háromszor főz a férjének

Egyesek szerint Sonali Arora férje nőgyűlölő.

Egy ausztrál feleség elárulta: naponta háromszor főz a férjének. Sonali Arora egy videóban számolt be erről a TikTokon, de arra nem számított, hogy mekkora támadást fog kapni a trolloktól – írja a Daily Mail.

@sonali.arora_xx Some lunchbox ideas you should try 🧃 #packinglunchformyhusband #cookingformyhusband #wifelife #lunchideas #lunch #lunchformyhusband #lunchbox #chickenwrap ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

A kommentelők nagy része szerint ezzel szembe megy a feminizmussal, és semmibe veszi a nők felszabadításáért vívott rengeteg küzdelmet. Szerintük a rossz emlékű ’50-es éveket hozza vissza, amikor a nőknek ki kellett szolgálniuk a férjeiket.

Akik nem támadták, azok a férjet kezdték szidni, szerintük Nipun nőgyűlölő, kihasználja a feleségét.

Arora otthonról dolgozik, azt mondja, a főzéssel feldobja napjait, és imád ételt készíteni a férjének, a fotókat és a videókat pedig örömmel osztja meg az interneten.

Szerinte a főzés a „szeretet nyelve”, azt pedig visszautasítja, hogy a férje nőgyűlölő lenne, utóbbit bizonyítja, hogy a házimunkákon fele-fele arányban osztoznak.

A férjem a legkedvesebb, legtámogatóbb és legkevésbé nőgyűlölő ember ezen a bolygón. Megosztjuk az összes házimunkát. Például miután főzök, ő mosogat el

–mondta Arora, aki elárulta azt is, hogy a férje feladatai közé tartozik a porszívózás és a fürdőszoba takarítása.

A sok gyűlölködő komment mellett azért pozitív visszajelzéseket is kap, többen azt írták, hogy a videók nagy segítséget jelentenek számukra, amikor például már ötletük sincs, milyen ételt készítesenek a férjüknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik