Élet-Stílus

Hagyja az embereknek, hogy úgy ébresszék fel, ahogy akarják, egy vagyont keres vele

Jakey Boehm egy hónap alatt közel 13 millió forintnak megfelelő pénzt keres azzal, hogy a követői idegesítő dalokkal vagy fényeffektekkel verik ki az álmot a szeméből.

Jakey Boehm korszakos ötletet talált ki, hogy egy kis pénzt keressen. A férfi hangszórókkal, lézerekkel, stroboszkóppal vagy éppen egy buborékgéppel szerelte fel hálószobáját, és arra biztatta követőit, hogy ébresszék fel úgy, ahogy akarják – írja a Mirror.

Boehm 520 ezer követője akár egy rossz számmal vagy egy idegesítő fényshow-val is felkeltetheti a férfit, aki természetesen minden alkalommal pénzt kér a jelentkezőktől. Az ausztrál férfi folyamtosan megosztja az ébredéseiről készült videókat a TikTon. A következőt például már több mint 8 milliószor nézték meg, ebben egy lány ébresztését láthatjuk, aki buborékokkal, egy felfújható reklámfigurával és a Barney és barátai sorozat főcímdalával kelti fel a férfit.

@jakeyboehm

Control my room join the live

♬ original sound - Jakey - Interactive Sleep 😴

Boehm még mindig jobban járt, mint amikor ezzel a számmal ébresztették:

@jakeyboehm

Join the live and control my room

♬ original sound - Jakey - Interactive Sleep 😴

Boehm állítása szerint a múlt hónap 28 ezer fontot (kb. 13 millió forint) keresett az üzlettel, de az előzetes számításai szerint júniusban még több pénz fog befolyni a kasszába.

@jakeyboehm

😩😩😩 Join the live

♬ original sound - Jakey - Interactive Sleep 😴

A férfi elmondta, hogy az elején csak egy ismerősének ajándékozta a páratlan lehetőséget, akkor még csak egy dallal lehetett felbéreszteni.

Később azonban ráérzett az üzleti lehetőségre és bővítette is a kínálatot, az ébresztők ma már több mint 20 ezer dal vagy hangeffekt közül választhatnak.

Elmondása szerint minden éjszaka ugyanolyan: hét órán keresztül 10-15 másodpercenként aktiválódik valamilyen hang vagy fényeffektus, így aztán Boehm nem sokat alszik, de legalább jól megél belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik