Élet-Stílus

Fodor Zsóka telekocsiban utazott egy nővel, aki úgy megkedvelte, hogy meghívta Svédországba

TV2
TV2
És fogalma sem volt arról, hogy egy ismert színésznővel utazott.

A Mokka stúdiójában mesélt arról Fodor Zsóka, hogy Svédországban nyaralt az utóbbi időben. Váratlanul hozta az élet neki ezt az utazást: Pécsre utazott telekocsival, azonban akadt egy útitársa is az autóban. Egy nővel osztoztak a kocsin, aki Svédországban él 31 éve, és ő is épp Pécsre igyekezett a lakásába. Ekkor barátkoztak össze.

Én nem húzódtam el a könyvem vagy laptopom mögé, ahogy szoktam. A hölgy rendkívül szimpatikus volt, jó hangulatban voltam, elkezdtünk beszélni. Én a szokott sztorijaimat, vicceimet, nagyon összebarátkoztunk Pécsig. Amikor kiszálltunk, megöleltük egymást, és azt mondta, én egy olyan jó hangulatú nő vagyok, látogassam meg Svédországban – így meghívott. Megadott két svéd telefonszámot, majd jött a covid. Ennek két éve már. Majd az Örök a szerelem című darabot játszottam Pécsett, amikor is érkezett az öltözőmbe egy gyönyörű virágcsokor egy névjeggyel, hogy »a svéd Erzsi vagyok, áll még a meghívás, ez a magyar telefonszámom«.

A színésznő aztán felhívta a nőt, másnap kávéztak egyet, végül Fodor Zsóka beadta a derekát, sőt, kapott egy oda-vissza repjegyet is svéd barátnőjétől.

Kiderült, hogy a nőnek fogalma sem volt arról, kicsoda Fodor, anélkül ajánlotta fel a meghívást a telekocsiban, hogy tudta volna, Fodor egy ismert színésznő Magyarországon.

Az Erzsikém azt tudta, valami színésznő vagyok Pécsett. Mesélte anno a baráti körének, milyen kellemes nővel utazott. Azok meg nevettek, hogy tudod te, kivel utaztál, így meg úgy lehet ismerni, satöbbi.

A színésznő elmondta, csodás volt a svéd utazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik